Employer Branding Video

Optimér din rekrutteringsstrategi og vind kampen om kandidaterne med employer branding video

Giv omverden og kandidaten en unik indsigt i jer som arbejdsplads og differentier jer fra konkurrenterne

Med video som virkemiddel i jeres employer branding-strategi skaber I den første kontakt mellem jer og jeres kommende medarbejdere.

Employer branding er en essentiel del af virksomhedens ydre profilering både mod samarbejdspartnere og potentielle nye medarbejdere. Gør fortællingen om virksomheden levende i samarbejde med Video Partners, og få videoer, der skaber en direkte visuel kanal til dit netværk.

employer branding video

Udvalgte cases

Derfor skal din virksomhed bruge video til employer branding

Menneskelig kommunikation i videoformat. Fordi mennesker ansætter mennesker.

1.

Vær en attraktiv arbejdsplads

Fremhæv alle de fede fordele ved at være ansat hos dig gennem employer branding.

2.

Gennemsigtighed og nærvær ...

… er to vigtige parametre i enhver kandidats jobjagt. Du viser begge med videoer som et led i din employer branding.

3.

Vis engagement & arbejdsglæde

Vi har kameraet, dronen og erfaringen til at vise din virksomhed fra sin allerbedste side.

Book en kreativ samtale

Vi glæder os til at høre mere om dine videoønsker og forventninger.

Jimmi Falkenberg

Indehaver

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på dem her

En “employer branding video” bruges til at formidle din virksomheds arbejdskultur, værdier og fordele som arbejdsgiver. Videoerne er vigtige for din virksomhed, da de hjælper med at tiltrække talentfulde medarbejdere, styrke dit omdømme som en attraktiv arbejdsplads samt differentiere dig i konkurrencen om talenterne
En employer branding video kan give talenterne et indblik i din virksomheds kultur, værdier og arbejdsmiljø. Det visuelle format og autentiske historier appellerer til den potentielle ansøger og hjælper dem med at identificere sig med din virksomhed.
De mest benyttede videoer er f.eks. medarbejderinterviews, rundvisninger, historier om karriereudvikling, jobannonce-videoer og rekrutteringsvideo. Disse videoer kan hjælpe med at formidle virksomhedens kultur og værdier på en inspirerende måde og konverterer kiggere til kandidater

Derfor bør du bruge video i din employer branding

Mennesker ansætter og arbejder for mennesker. Skil dig ud ved at bruge menneskelig kommunikation i videoformat. I mødet med en potentiel ny medarbejder eller samarbejdspartner styrker du med et stærkt og tydeligt employer brand positionen som en attraktiv arbejdsplads. Med video viser du gennemsigtighed og nærhed mellem virksomheden og din modtager. Det er næsten som et håndtryk – og en video er et fast og oprigtigt et af slagsen.

Skil dig ud, og skil dig af med udelukkende at bruge den gamle rekrutteringsmåde i papirform. Videoformatet tilfører processen mere menneskelighed og bedre omdømme. Video tilbyder lyd og levende billeder og dermed en bedre indsigt i den arbejdsplads, du tilbyder den nye kandidat at blive en del af. Desuden viser du potentielle kandidater, at du er kreativ og bryder den gængse kasse, der hedder ansættelsesproces. Det skaber opmærksomhed og tiltrækker flere ansøgere.

employer branding video (3)
employer branding video (2)

Fortæl lidt om dig selv – og fortæl alt om din virksomhed

Når du søger medarbejdere til din virksomhed, handler det om at præsentere den på en måde, der skaber incitament hos den potentielle kandidat. Det gør du bedst ved at vise arbejdspladsen gennem de mennesker, der er en del af den.

Derfor kan du både i rekrutteringshensigt og fra et employer brandingsperspektiv bruge videoernes fordele. Ved at lade dine medarbejdere fortælle om deres arbejdsplads og -opgaver fortæller du alt om din virksomhed.

En måde at anvende video på i forhold til employer branding er derfor gennem rekrutteringsvideo og medarbejdervideo.

Employer branding giver høj værdi – allerede ved en minimal investering

Employer branding gennem video viser sig altid at være en værdifuld og effektiv investering. Helt konkret kan det starte med et samarbejde med Video Partners.

Lad virksomheden sælge sig selv på en video. Har du en velfungerende virksomhed, har vi evnerne til at producere videoen, der viser det. Ud over at kunne vise din virksomheds bedste sider bliver det også præsenteret i en kvalitetsvideo, hvor du skaber det første potentiale for at brande din virksomheds kvalitetsbevidsthed og prioritering.


Video Partners er klar bag kameraet til at hjælpe dig med professionel videokommunikation til din employer branding.

employer branding video (4)