Rekrutteringsvideo

Rekrutteringsvideoer øger antallet af kvalificerede ansøgere

Skab kontakt med de rette rekrutteringsvideoer

Tiltræk de helt rigtige kandidater med en kreativ rekrutteringsvideo, der viser jeres virksomhed frem som en nytænkende arbejdsplads med høj medarbejdertrivsel og plads til personlig udvikling. Rekrutteringsvideoen kan gøre meget mere end blot fortælle, hvem I søger som jeres næste kollega – den viser med levende billeder, hvem I er, og hvilken arbejdsplads man bliver en del af.


Det vil både sikre dig flere ansøgninger i indbakken samt mere kvalificerede ansøgninger, da rekrutteringsvideoen meget tydeligt kan vise, hvilken profil I søger

rekrutteringsvideo (3)

Derfor skal din virksomhed bruge rekrutteringsvideo

Få flest mulige af de bedst kvalificerede kandidater til dit jobopslag.

1.

Konverter kiggere til kandidater

Vær mere end én i mængden og giv din kommende medarbejder en smag på stillingen, og arbejdspladsen med en eller flere videoer.

2.

Opnå opmærksomhed på dine digitale touch points

Med den rigtige opmærksomhed de rigtige steder når du ud til de kandidater, du helst vil høre fra.

3.

Giv et indblik i din virksomhed

En rekrutteringsvideo er menneskelig kommunikation, der rekrutterer mennesker.

Book en kreativ samtale

Vi glæder os til at høre mere om dine videoønsker og forventninger.

Jimmi Falkenberg

Indehaver

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på dem her

Rekrutteringsvideoer bruges til at tiltrække potentielle talenter ved at præsentere virksomhedens arbejdsmiljø, kultur og karrieremuligheder. Rekrutteringsvideoer er en game changer, fordi det giver dig mulighed for at formidle din virksomheds unikke værdier og tiltrække de rigtige talenter.
Rekrutteringsvideoer giver talenterne et autentisk indblik i din virksomheds kultur, arbejdsmiljø og medarbejderoplevelser. Det visuelle format og fortællerevnen i en video er en stærk bidragsyder til at vække interesse og appellere til potentielle talenter og hermed vække interessen i din virksomhed og jobbet.
Nogle vigtige elementer, der skal inkluderes i en effektiv rekrutteringsvideo, er autentiske medarbejderinterviews, visuelle optagelser af arbejdsmiljøet, fortællinger om karrieremuligheder, virksomhedens værdier og mission, samt eventuelle unikke medarbejderfordele eller arbejdskultur.

3 essentielle trin i din rekrutteringsproces

I en rekrutteringsproces er der tre essentielle trin, der hjælper dig til at finde den rette kandidat. Alle tre kan du opnå med rekrutteringsvideoer. For det første skal du fange de relevante kandidaters opmærksomhed. Det kan du typisk gøre med trin 2: en indbydende og troværdig præsentation af virksomheden, der gør potentielle kandidater nysgerrige efter at vide mere. Og for det tredje skal du sikre en tydelig kommunikation om stillingen, så det er de rette kandidater, der ansøger hos dig.

Få alle tre trin opfyldt med et samarbejde med Video Partners. Vores erfaring sikrer dig professionel videoproduktion og adgang til målgruppen gennem videoformatet og flere kvalificerede ansøgere.

rekrutteringsvideo (2)
rekrutteringsvideo

En direkte vej til din virksomheds næste ansatte

Digitale medier og digitale platforme tilbyder et hurtigt medie, hvor det er let tilgængeligt at videredele information – også din næste rekrutteringsvideo.

Videoformatet giver også muligheden for en ærlig, personlig kommunikation. Er det Gitte fra marketing, der mangler en kollega, eller Thomas tømrer, der skal bruge en makker? Lad dem fortælle det. Mangler du en ny lagerchef, vis lageret, og mangler du en ny kok, så vis det køkken, der mangler en overordnet.

En rekrutteringsvideo er en direkte indsigt i en virksomhed. På video giver du din kommende kandidat mulighed for at fornemme arbejdspladsen, fremfor at forestille sig det ud fra ord.

En stærk partner til jeres rekrutteringsvideoer

Vi har et stærkt hold af kreative, professionelle videografer, som ud over at kunne betjene vores tekniske del af holdet også redigerer råoptagelserne til gennemarbejdede videoer med en detaljegrad og erfaring, der i samarbejde med din virksomhed kan rekruttere medarbejdere.

Vælg Video Partners som din professionelle videograf til din næste rekrutteringsvideo får du et gennemarbejdet produkt og en samarbejdspartner, der også engagerer sig i processen og din videoperformance. Vi er med dig hele vejen fra ønsket om en ny ansat gennem videoproduktionen, og til videoen er landet på de ønskede platforme.

Vil du rekruttere din næste medarbejder med rekrutteringsvideoer fra Video Partners? Ring og fortæl os, hvad du drømmer om at vise din næste medarbejder.

rekrutteringsvideo (4)