Vores kerneværdier er at være menneskelige, ambitiøse og kreative

Hvem er vi

Vi sender dronen og jeres konverteringer i vejret, når vi producerer video for din virksomhed

Vi går hver dag på arbejde med det formål at skabe værdifuld og menneskelig videokommunikation. Det gør vi ved at tilbyde gennemarbejdet, kreativt og opsigtsvækkende videoindhold tilpasset alle digitale platforme.  

Hos Video Partners er vi et erfarent, ungt hold, hvor vi hver især gør det, vi er bedst til, for tilsammen at skabe det, vores kunder har brug for. Vi har samlet flere års erfaring med videoproduktion og –redigering, og vi laver alt fra reklamevideoer til employer branding og webvideoer.  

Værdien ved videokommunikation: Kvalitet og kreativitet

Vores kerneværdier er at være menneskelige, ambitiøse og kreative. Videoer ideudvikles, optages og ses af mennesker, derfor er den menneskelige kommunikation essentiel i vores DNA. Vi er altid ambitiøse i vores arbejde, hvilket kommer til udtryk i gennemarbejdet kvalitet og brugbare resultater.  

Kreativitet er en vigtig del af vores arbejde, men fundamentet for processen og resultatet er vores professionelle tilgang videoproduktion. Vi skruer på kreativitetsknappen, hvis det giver mening for dit projekt. Vi gør det, vi ved, der virker og konverterer.  

Videokommunikation er samtidig også en kommunikationsform, der tilbyder nye muligheder for tilgange til både kunder og medarbejdere. Virksomhedskommunikation gennem video er tilmed også en visuel kvalitetsmarkør, der sætter standarten højt for stil, kvalitet og kommunikation.  

Menneskerne bag Video Partners

Bag de spændende fortællingerne er der mennesker. Mød dem her.

Jimmi Falkenberg

Partner, Content Creator / jimmi@videopartners.dk

Andreas Isalin

Partner, Administration / Admin@videopartners.dk