Profilvideo

Skab relation til dine kunder, og kom tættere på succes

Giv dine kunder eller samarbejdspartnere en personlig indsigt i jeres virksomhed med en målrettet profilvideo

Profilvideoer fungerer som et vindue til jeres virksomheds sjæl, hvor I kan fremvise unikke værdier, kompetencer og den menneskelige side af jeres brand. De skaber en øjeblikkelig forbindelse og tillid, der er afgørende for varige relationer med kunder og samarbejdspartnere.

Ønsker I at differentiere jer på markedet med en skarp og overbevisende profilvideo? Kontakt Video Partners for at iscenesætte jeres virksomhed professionelt.

profilvideo

Udvalgte cases

Derfor skal din virksomhed bruge profilvideo

Fortæl om din virksomhed og skab langvarige relationer

1.

Skab interesse i din virksomhed på få sekunder

Med en profilvideo fanger du målgruppens opmærksomhed, så du skaber nysgerrighed for dine services eller produkter.

2.

Opbyg en stærk og langvarig relation

Jo stærkere relationen bliver, desto tidligere i købsrejsen vil dine kunder vælge dig.

3.

Inkluder dine kunder og samarbejdspartnere

Profilvideoer er et stærkt værktøj, og du kan nemt bruge dem på både din hjemmeside og dine andre kanaler i form af virksomhedsvideoer og brandingvideoer.

Book en kreativ samtale

Vi glæder os til at høre mere om dine videoønsker og forventninger.

Jimmi Falkenberg

Indehaver

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på dem her

En profilvideo for virksomheder er en visuelt tiltalende og engagerende video, der præsenterer virksomhedens identitet, værdier og produkter eller tjenester på en kort og effektiv måde.
En profilvideo kan hjælpe din virksomhed ved at skabe en stærkere forbindelse til målgruppen, øge brandkendskabet og differentiere sig fra konkurrenterne. Profilvideoen kan også være en effektiv måde at præsentere dine produkter eller tjenester på en visuelt imponerende og overbevisende måde.
Den optimale længde for en profilvideo for virksomheder er typisk mellem 1 og 3 minutter. Det er vigtigt at holde den kort og engagerende for at fastholde seernes opmærksomhed.

Skab digital succes med profilvideo

Billeder og lyd fanger opmærksomhed. Du bestemmer, hvad der skal have opmærksomhed, og vi fanger det på video. Vi filmer din virksomhed fra den bedste vinkel og leverer gennemarbejdet videomateriale.

Når først en kigger klikker ind på din side, kan du med video fange og fastholde deres opmærksomhed, så deres efterfølgende trafik på din side er med baggrund i det, du har vist i videoen. Et digitalt førstehåndsindtryk, der sætter standarden for din kundes oplevelse.

Bruger du profilvideo som en del af din digitale tilstedeværelse, skaber du gode muligheder for at udbygge brand awareness og en stærk troværdighed for din virksomhed og det, du tilbyder. Det skaber salg og succes, at dine kunder kan se virksomheden.

profilvideo_2
profilvideo_3

Derfor bør du anvende profilvideo:

Når din potentielle kunde først har klikket ind på din side, har du muligheden for at vise dem, hvem I er i en profilvideo. Du kan også fange deres opmærksomhed endnu tidligere i købsrejsen ved at bruge virksomhedsvideoer til annoncering på sociale medier og videospots.

Uden video i profilering af din virksomhed kræver du af din modtager, at de laver forestillinger om din virksomhed og det, du tilbyder. Får du Video Partners til at filme det og skabe en brandingvideo, gør du arbejdet for dem og sætter scenen for det billede, du gerne vil give dem.

Med lyd, billeder og tekst kan du gennem profilvideo understrege virksomhedens værdier både i form og indhold.

Video Partners er mere end bare brandingvideo

Video Partners kan være en del af din nye digitale identitet; fra du fortæller os om dine ønsker for virksomhedens videobranding, til vi tænder kameraet – og klip til det færdige produkt, der viser din virksomheds værdier fra den bedste vinkel.

Når du bruger video til branding af din virksomhed, viser du en kvalitetsbevidsthed og en prioritering af din visuelle identitet. Det giver dine kunder et indblik i virksomheden og skaber de første anlæg for en positiv relation, køb og samarbejde.

Med Video Partners får du professionelle videoer til din hjemmeside og andre digitale platforme, der sikrer en visuel, god kundeoplevelse.

profilvideo_4