Reklamevideo

Få flere konverteringer med reklamevideo på Sociale Medier og TV

Bliver du ligesom os også fanget af en god reklamevideo?

En effektiv reklamevideo giver lyst til at købe produktet eller bestille servicen. Vi ved, at det er formålet med reklamevideoer, og derfor producerer vi dem ud fra adfærdsteori, videovirkemidler og tidens trends.

Reklamevideoer har høje konverteringsrater, fordi de i kombination af levende billeder og lyd tiltrækker opmærksomhed. Samtidig har reklamevideoer mulighed for at eksponere dit produkt på en kreativ måde, der sender din målgruppe i din retning, så du kan opgradere dem til kunder.


Vil du vide mere om, hvordan vi kan skabe værdi for dig med reklamevideoer, så tøv ikke med at kontakte os.

reklamevideo (2)

Reklamevideoer fanger din målgruppes opmærksomhed

Reklamevideo, der bidrager til din succes.

1.

Skær det ud i pap med video

Med videokommunikation sikrer du, at målgruppen forstår budskabet.

2.

Ram din målgruppe direkte i motivation

Med reklamevideoer og den rette publiceringsstrategi sikrer du flere salg og tilfredse kunder.

3.

En god reklamevideo bliver husket

Skil dig ud i mængden og konverter kunderne før dine konkurrenter.

Book en kreativ samtale

Vi glæder os til at høre mere om dine videoønsker og forventninger.

Jimmi Falkenberg

Indehaver

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på dem her

En reklamevideo er en kraftfuld måde at markedsføre din virksomhed på ved hjælp af visuelt engagerende indhold. Det er vigtigt for din virksomhed, da det hjælper med at skabe opmærksomhed, formidle budskaber og differentiere dig fra konkurrenterne.
En professionel reklamevideo kan øge salget ved at fange seernes opmærksomhed, skabe interesse for dine produkter eller tjenester og motivere dem til at handle. Det visuelle format og den effektive storytelling kan påvirke købsbeslutningen og generere flere konverteringer.
Nogle eksempler på effektive reklamevideoer for virksomheder er produktvideoer, kundeanmeldelser, tutorials, historiefortælling om brandet.

Få kliks og køb gennem reklamevideo

Med reklamevideo får du en direkte visuel kanal til din målgruppe, hvor du viser værdien af dit produkt og din virksomhed.

Anvender du aktivt reklamevideo i din markedsføringsplan, opnår du flere fordele: Du øger antallet af besøgende og styrker din platform. Du får flere konverteringer og køb på dit site. Og du skaber brand awareness baseret på tillid og troværdighed gennem video.

Netop det sidste punkt er det, der skaber de første forudsætninger for kliks, nye kunder og køb. I et samarbejde med Video Partners tilbyder vi vores ekspertise inden for kundekonvertering skabt gennem reklamevideo.

reklamevideo (4)
reklamevideo

Skab konverteringer, hvor dine kunder er

Vær alle steder på samme tidspunkt, 24 timer i døgnet. Med den rigtige strategi og målrettede reklamevideoer sikrer du, at dine kunder ikke går glip af dine budskaber, hvad end formålet er at sælge et produkt eller service.

Vi producerer med udgangspunkt i “best practices” og tidens trends. Derudover producerer vi indhold efter jeres målgruppes personaer og online tilstedeværelse. Så hvis de er på LinkedIn, Snapchat, Instagram m.m., har vi opskriften til de perfekte reklamevideoer.

Erfaringen er ikke til at tage fejl af

Hos Video Partners tilbyder vi et individuelt tilrettelagt samarbejde om reklamevideoer for virksomheder og hertil et skræddersyet tilbud.

Du får rådgivning om videostrategi og reklamevideoer tilpasset diverse sociale medier og videospot. Vi sætter os ind i din målgruppe og bruger vores erfaring og evner til at producere reklamevideoer, der konverterer målgruppen til kunder.


Ring til os og fortæl, hvad der skal foran kameraet – Video Partners står klar bagved.

reklamevideo (3)