Tabt ikke 85% procent af dine kunder – brug undertekster på dine videoer og få flere seere

Maksimer din virksomheds potentiale på sociale medier, og indsæt undertekster i dine videoer.

Op til 85% af dine kunder ser video uden lyd på deres mobil, så sørg for at indsætte undertekster på dine videoer og kommunikerer stærkere med dit publikum.

Tilstedeværelsen på sociale medier er fortsat i rivende udvikling, derfor har virksomheder brug for at tilpasse sig kundernes brugervaner, heriblandt er video en stor del af strategien om kundernes opmærksomhed, hvor undertekster måske spiller en større rolle end du tænker. Vi har derfor samlet 4 stærke årsager til hvorfor vi mener, at undertekster skal indsættes på dine fremtidige videoer:

Fire stærke årsager til, at du skal bruge undertekster på dine videoer

  1. Lydløs visning: Op til 85% dine brugere ser videoer på sociale medier uden lyd, især når de er steder de ikke ønsker at forstyrre andre. Undertekster giver derfor dit publikum muligheden for at se dine videoer uden lyd

  1. Blikfang: Undertekster kan bruges som blikfang og tiltrække opmærksomhed. Undertekster i forskellige størrelser, farver og skrifttyper kan bruges til at fremhæve de vigtigste pointer og gøre videoen mere iøjnefaldende.

  1. Autoplay: På nogle social medier afspilles videoen via autoplay, hvor dit publikum ikke muligvis slår lyden til i tide. Undertekster hjælper derfor med at sikre forståelse at videoens indhold, selv når dit publikum ikke kan høre det.

  1. SEO: Undertekster bidrager med at forbedre videoens SEO, da flere søgemaskiner kan læse og forstå indholdet af din video, derfor vil du øge chancerne for, at blive vist i relevante søgeresultater.

Bland ovenstående er der mange fordele ved at bruge undertekster på sine videoer og især på de sociale medier, så hvis du og din virksomhed vil maksimere jeres potentiale på sociale medier, er det vigtigt at indsætte undertekster i dine videoer.

Vil du lære mere om video-marketing?

Gør som flere video-elskere og tilmeld dig vores nyhedsbrev. I hvert nyhedsbrev bestræber vi os, at gøre dig lidt klogere på video og hvordan du kan bruge det i din virksomhed.