Videoannoncering

Skab konverteringer med videoannoncering

Effektiv eksponering af dit brand eller produkt

Vi er eksperter i at skabe videoindhold der virker til sociale platforme som f.eks. Facebook, Instagram, Linkedin, TikTok osv. Derudover tilbyder vi også planlægning og eksekvering af annonceringen. Vi sørger derfor for at filme dine videoer og trykker på annonceknappen.

Vil du vide mere om mulighederne? Så tryk på knappen nedenfor

profilvideo_4

Derfor skal din virksomhed bruge videoannoncering

Vær tilstede hvor dine kunder er, på det rigtige tidspunkt

1.

Videoannoncering med adfærdsdesign

Spred budskabet om din virksomhed, eller lad dit produkt sælge sig selv.

2.

Fang din målgruppe på få sekunder

Video Partners formidler værdien effektivt, så kiggerne fastholder interessen.

3.

Lad videoannoncen klare konverteringsarbejdet

Videoannoncering er et oplagt format til at nå ud til din målgruppe og konvertere dem til kunder.

Book en kreativ samtale

Vi glæder os til at høre mere om dine videoønsker og forventninger.

Jimmi Falkenberg

Indehaver

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på dem her

Hvad er videoannoncering?

Videoannoncering er videoklip, der målrettet modtageren bliver vist som en reklame for en virksomhed eller et produkt. De forekommer ofte som afbrydelse af andre videoer fx på YouTube eller Facebook. For at din modtager får interesse for dit produkt eller brand, skal du derfor på få sekunder vise værdien af det.

Videoannoncering har du formentlig selv oplevet som en afbrydelse i begyndelsen af videoer, hvor der vises kortere og ofte sponsorerede videoer. Men videoannoncering kræver en ambitiøs videostrategi og en kreativ video, der kan konvertere videokiggeren til kunde.

Ud over at være annoncering for din virksomhed eller produkt gennem video, er det også en måde at skabe brand awareness og en direkte adgang til din målgruppe. Hvis du kender din målgruppe, kender vi de special effects og vinkler, der skal bruges, for at få succes med din videoannoncering.

reklamevideo (4)
eventvideo_djuice.00_00_15_18.Still003

Et stærkt samarbejde skaber de bedste videoannonceringer

Der er to store fordele ved et professionelt samarbejde om videoannoncering. Den første er, at vi producerer dine ønsker på video i et format, der gør modtagerne interesserede. Den anden fordel er, at vi følger med i videoens konverteringsperformance, så vi ved næste videoannonce kan tilpasse og tilrette videoen, så den får endnu større succes.

Professionel samarbejdspartner til videoannoncering

Hos Video Partners har vi forskellige ydelsesmodeller. Du kan enten købe dig til en video, der er lavet til videoannoncering. Den anden mulighed er et længerevarende samarbejde, hvor Video Partners står til rådighed som din rådgiver og videoskaber til videoannoncering. Med i samarbejdet får du vores erfarne videografer, vores kvalitetsudstyr og et gnidningsfrit forløb.


Kontakt os i dag.

employer branding video (2)