Boligvideo

Gør din ejendomsmarkedsføring til en succes med professionelle boligvideoer

En velproduceret boligvideo er en game changer for salget

Boligvideoer er blevet en væsentlig del af den moderne måde at markedsføre en bolig på, samt en game changer for ejendomsmæglere, der ønsker at tiltrække flere købere og sælgere. Som ejendomsmægler skiller du dig ud ved at tilbyde professionelle boligvideoer af høj kvalitet, samt giver du den potentielle køber en stærkere forbindelse til ejendommen.

Er du tændt på at høre hvad video kan gøre for jer. Vi kommer gerne forbi.

boligvideo 1

3 gode grunde til hvorfor boligvideo giver salget en fordel

Boligvideo får både køber- og sælgerinteresse

1.

Imponerende visuelt indtryk

En husvideo fremviser boligen på den bedste måde, og giver seeren en imponerende visuelt indtryk af boligen, der kan føre til en fremvisning og et salg

2.

Øget tiltrækningskraft

En godt distribueret boligvideo kan øge opmærksomheden og interessen i boligen. Derudover kan du som mægler udnytte, at husvideo kun er i sin spæde start, derfor kan du nå at differentiere dig fra konkurrenterne.

3.

Få flere boliger til salg

Ved at udnytte boligvideoer viser du, at du som mægler går ekstra skridt for salget, og at du bruger forskellige markedsføringsteknikker for, at differentiere dig og sælgers ejendom på et hård konkurrencemarked

Book en kreativ samtale

Vi glæder os til at høre mere om dine videoønsker og forventninger.

Jimmi Falkenberg

Indehaver

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på dem her

Med flere timers boligvideoer i kassen, kender vi “Best practise”

Vi er eksperter i at producere fantastiske boligvideoer, der giver opmærksomhed fra potentielle købere og fremtidige sælgere, derfor er vi også stolte af, at have skabt adskillige boligvideoer, der har skabt værdi for salget og mæglere – se flere eksempler på sitet her.

Grunden til at vi producere fantastiske videoer er, at vi er dedikerede efter at give jer den bedste service, derfor vil du opleve et team der værdsætter det gode samarbejde og sætter en ære i veludført arbejde. Vi sørger f.eks. for alt fra planlægning og optagelse til redigering og færdiggørelse af videoen, så du kan fokusere på at sælge din ejendom.

boligvideo 2
boligvideo 3

Bliv en del af en velfungerende produktionsproces

Vores proces er enkel og effektiv – fra ide til eksekvering.

Vores mål er at skabe en boligvideo der skiller sig ud, og viser huset fra sin bedste side. Det gør vi i et stærkt samarbejde med dig som mægler og formidler. Når vi har fået behovet på plads, udvikler vi en strategi med udgangspunkt i best practise og video-salgsmetoder og ender op med at skabe den mest imponerende og informative video.

Vi vil være din foretrukne videopartner til boligvideoer

Når du vælger os som partner, får du en dedikeret og initiativrig samarbejdspartner, der elsker at sælger boliger gennem kameraet, som du gør på den anden side.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden med en imponerende boligvideo!

profilvideo_4