Videoproduktion til håndværkere

Giv dine potentielle kunder tillid til dit arbejde med velproduceret videoproduktioner

Med video skiller du dig ud fra konkurrenterne og tiltrækker flere kunder til din håndværkersvirksomhed?

Præsenter dine projekter, services og virksomhed med unikke og “sælgende” videoer. Video er en “Game changer” i markedsføring, derfor har vi specialiseret blandt andet video til håndværkere. Så hvis du f.eks. er tømrer, vvs´er eller murer, så er du i sikre hænder hos os. Vi forstår hvad der skal til for at få dine videoer, ud over rampen og ind i dine potentielle kunders feed på sociale medier.

videoproduktion til håndværkere billede 1

Udvalgte cases

3 gode grunde til hvorfor du som håndværker skal bruge video

Videoer øger synligheden og tiltrækker potentielle kunder.

1.

Øget synlighed

Videoer er en effektiv måde at øge synligheden af din håndværksvirksomhed. En velproduceret video med en fængende historie tiltrækker potentielle kunder og gør det nemmere for dem at finde og forstå din virksomhed og dit værditilbud

2.

Etablering af tillid

Videoer hjælper med at skabe tillid. Ved at vise dine tidligere projekter, kundeudtalelser og dine services på video, kan du vise potentielle kunder, at du er en pålidelig og professionel håndværker.

3.

Differentiering

Med en velproduceret video skiller du dig ud fra konkurrenterne, hvorfor du måske vinder de andre håndværkeres kunder. Derudover giver en video et øget indblik i, hvad der gør din virksomhed unik og hvorfor de bør vælge netop dig til at udføre deres projekt.

Book en kreativ samtale

Vi glæder os til at høre mere om dine videoønsker og forventninger.

Jimmi Falkenberg

Indehaver

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på dem her

Opdag flere videotyper, der understøtter din forretning og markedsføring

Vi tilbyder en række forskellige videoproduktionmuligheder til håndværkere, herunder f.eks.:

  • Profilvideo

  • Servicevideoer

  • Kundetilfredshedshistorier

  • Projektvideo (Fra start til slut)

Uanset hvad dine behov er, kan vi skræddersy en løsning, der passer til din virksomhed. Vi sørger for at skabe videoer, der er af høj kvalitet og imødekommende for dine potentielle kunder.

boligvideo 3
profilvideo

Hvordan kommer vi i mål med en velproduceret videoproduktionen?

Vi har en simpel og effektiv arbejdsproces, der sikrer, at du får den bedst mulige video ud fra best practice. Først vil vi tage en dybdegående samtale for at forstå dine behov og ønsker. Derefter vil vi udvikle et kreativ videokoncept, planlægge optagelserne og redigeringen.

Når videoen er i kassen, sørger vi for at den bliver smukt klippet og redigeret, så den formidler det aftalte budskab på en overbevisende måde.

Vil du også have flere kunder til din håndværksvirksomhed?

Vi er et erfarent og engageret team af video-nørder, der har specialiseret sig i at skabe video med historier der sælger på en effektiv måde.

Er du klar til at tage din markedsføring til det næste niveau? Så kontakt os allerede i dag.

video til so-me (2)