Med målrettet videoproduktioner er dit content fremtidssikret

Show, don’t tell gælder også i markedsføring

Løft dit brand og dine konverteringer med målrettede videoproduktioner, der har til formål at ramme jeres målgruppe direkte i motivationen. Med kreative og virkelighedsnære videoproduktioner iscenesættes de bedste forudsætninger for succesfuld markedsføring, hvad end det er produktvideoer og/eller profilvideoer, kender vil ”best practices”, for at vi sammen kan løfte jeres toplinje

videoproduktion

Derfor skal din virksomhed bruge videoproduktioner

Videoproduktioner bidrager positivt til din marketingstrategi.

1.

Fang din målgruppes interesse

Med videoproduktioner og udnyttelse af sociale platforme øger du kendskabsgraden til dit brand markant.  

2.

Fasthold og konverter flere kunder

Videoproduktioner, der viser dine produkter, reducerer returprocenten. Videoerne giver derfor en vished om produktet, funktionalitet og feel.

3.

Styrk din digitale tilstedeværelse

Video siger meget mere end tekst og mere end et billede. Derfor står du meget stærkere over for dine samarbejdspartnere og kunder med videoproduktioner. 

Book en kreativ samtale

Vi glæder os til at høre mere om dine videoønsker og forventninger.

Jimmi Falkenberg

Indehaver

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på dem her

Videoproduktion er en strategisk investering, der kan hjælpe din virksomhed med at skabe en stærkere online tilstedeværelse og nå ud til en bredere målgruppe. Videoproduktion er derfor forskellige videotyper som f.eks. Reklamevideo, SoMe-video, Profilvideo mm. som hver især har det formål, at informere seeren og forføre dem til handling.
Videoproduktion kan hjælpe din virksomhed med at øge din online tilstedeværelse og nå ud til en bredere målgruppe. Ved at udnytte kraften af videoer på sociale medier, din virksomheds hjemmeside eller andre online-platforme, kan du øge din synlighed, generere trafik og få flere fans blandt potentielle kunder.
Der er flere typer af videoproduktioner herunder: reklamevideo, sikkerhedsvideo, infovideo, profilvideo, produktvideo, eventvideo, kundevideo, medarbejdervideo og mange flere.

3 essentielle elementer i videoproduktioner

Ved videoproduktioner er der tre essentielle trin, der sikrer en succesfuld proces. For det første fastsætter vi formålet med videoproduktionen, hvilket for eksempel kan være at tiltrække flere kunder, sælge flere produkter eller informere dine fremtidige samarbejdspartnere om fordelene ved at arbejde sammen med dig. Derefter lægger vi en plan for, hvordan vi opfylder målet. Her vil vi ud fra vores erfaring og et stærkt samarbejde sørge for at lave videoproduktionen, der rammer din målgruppe. Til sidst og vigtigst er opfølgningen på videoen, når den er sluppet løs. Vi lever efter princippet om, at din succes også er vores.

videoproduktion
videoproduktion (2)

Videoproduktioner er din indgang til en større kundeportefølje

Tillid er det vigtigste parameter i enhver samarbejdsaftale. Har din kunde tillid til, at han får det, han forventer? At du leverer det, du lover? Med videoproduktioner viser du kunden, hvordan du udfører det, han efterspørger.

Brug for eksempel videoer af medarbejderne i aktion for at vise jeres arbejdsgang. Eller brug videoproduktioner til at lave kundehistorier, som kan fortælle, hvilken værdi de opnår med dig som samarbejdspartner. Ord på en hjemmeside kan være skrevet af hvem som helst. Med et ansigt bag ordene og levende billeder får dine potentielle kunder tillid til dig, fordi du viser dem det, de får.

Hvad kan Video Partners gøre for dig?

Video Partners er det næste step til dig, der vil udvikle din traditionelle markedsføring og toppe den med video for at nå dine interessenter.

Med os som samarbejdspartner får du specialister i videoproduktion, videostrategi og videoperformance. Vi hjælper dig i gang og i mål med at anvende videoer som en del af din markedsføring og adfærdskorrigering af din målgruppe. Det sikrer dig videokommunikation, som løfter dit omdømme og dine konverteringer.

videoproduktion (3)